23 Savile Row

240309 Savile Row Eric Parry 002

23 Savile Row

090709 Savile Row Eric Parry 001

090709 Savile Row Eric Parry 007

090709 Savile Row Eric Parry 009

090709 Savile Row Eric Parry 011

090709 Savile Row Eric Parry 014

090709 Savile Row Eric Parry 017

090709 Savile Row Eric Parry 028

090709 Savile Row Eric Parry 033

090709 Savile Row Eric Parry 036

090709 Savile Row Eric Parry 039

100709 Savile Row Eric Parry 002

100709 Savile Row Eric Parry 004

100709 Savile Row Eric Parry 008

100709 Savile Row Eric Parry 011

100709 Savile Row Eric Parry 017

100709 Savile Row Eric Parry 023

100709 Savile Row Eric Parry 026

100709 Savile Row Eric Parry 030

100709 Savile Row Eric Parry 032

100709 Savile Row Eric Parry 034

100709 Savile Row Eric Parry 037

100709 Savile Row Eric Parry 039

100709 Savile Row Eric Parry 042

100709 Savile Row Eric Parry 049

100709 Savile Row Eric Parry 054

240309 Savile Row Eric Parry 002

240309 Savile Row Eric Parry 005

240309 Savile Row Eric Parry 011

240309 Savile Row Eric Parry 016

240309 Savile Row Eric Parry 020

240309 Savile Row Eric Parry 024

240309 Savile Row Eric Parry 034

240309 Savile Row Eric Parry 037

240309 Savile Row Eric Parry 040

240309 Savile Row Eric Parry 045

240309 Savile Row Eric Parry 048

240309 Savile Row Eric Parry 051

240309 Savile Row Eric Parry 054

240309 Savile Row Eric Parry 062

240309 Savile Row Eric Parry 065

240309 Savile Row Eric Parry 068

240309 Savile Row Eric Parry 070

240309 Savile Row Eric Parry 076

240309 Savile Row Eric Parry 078

240309 Savile Row Eric Parry 082

240309 Savile Row Eric Parry 085

240309 Savile Row Eric Parry 087

240309 Savile Row Eric Parry 089

Eric Parry Architects – This sensitive project involves the demolition of the 1950s Fortress House and its redevelopment to provide a mixed use building that contributes to the revitalised commercial and public life of this area. Careful consideration was given to the streetscape with the crafting of the materials articulating the detail and order of the fa├žade.

The American sculptor Joel Shapiro was commissioned for the art installation above the central entrance.